1174 resultaten gevonden.

Beoordeling


2134 REVIEWS
VANAF 84,50

Crazy feestavond met overnachting aan de kust - Vriendenweekend in Scheveningen

Op zoek naar een kort maar krachtig weekendje weg? Dit vriendenweekend is het ideale arrangement om even lekker met de mannen bij elkaar te zijn een drankje te doen, fijne muziek op de achtergrond en daarna op loopafstand overnachten in een heerlijk hotel. Tijdens het ontbijt is er tijd om nog even gezellig na te praten waarna iedereen weer zijn eigen weg kan gaan.

VANAF 124,50

2-Daags Kerstarrangement in de Biesbosch

Tijdens dit 2-daags Kerstarrangement overnacht u 1 nachtje in ons hotel en geniet u van een heerlijk 6-gangen Kerstdiner en een uitgebreid Kerstontbijt. Kom ook genieten van de Kerstdagen in de Brabantse Biesbosch.

VANAF 19,50

Onweerstaanbaar leuke DANSworkshops in Arnhem - Altijd een feest

Dans gezellig samen met je vrienden, vriendinnen of familie tijdens een workshop bij onze dansschool. Laat je meevoeren op het opzwepende ritme van de zwoele muziek en laat je gaan! De workshops zijn allemaal leerzaam en supertof om te doen. Wij zorgen ervoor dat jouw vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of jubileum geweldig leuk wordt.

VANAF 179,-

Rutschen mit Anton - Vriendinnenweekend in de sneeuw

Tijdens het vriendinnengarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden, deelnemen aan een beginners les of een van de andere leuke activiteiten. In de middag wordt er in groepsverband deelgenomen aan Ritschen mit Anton. De middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Inclusief 1 overnachting.